Destinatii

Abonare newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru
si fii la curent cu ultimele noutati
Ana Last Minute powered by
Ana Tour & Travel

............................................................
 
Adauga adresa de e-mail :

Politica de confidentialitate

 Politica de confidentialitate

 
Aceasta politica de confidentialitate arata cum Ana Tour & Travel - Ana Business Services SRL, cu sediu in str. Verigei, nr.3, Sector 5, Bucuresti, colecteaza si utilizeaza datele personale pe care le furnizati pe website-urile noastre www.analastminute.ro, www.oferte-ski-austria.ro, www.oferte-ski-bulgaria.ro, www.cazarelitoralbulgaria.ro , www.ofertelitoralgrecia.ro si www.ofertelitoralturcia.ro.
Aceasta politica de confidentialitate descrie optiunile pe care le aveti la dispozitie în ceea ce priveste folosirea de catre Ana Tour & Travel - Ana Business Services SRL, a datelor dumneavoastra personale si pasii pe care îi puteti urma pentru a accesa aceste informatii si pentru a solicita ca noi sa le corectam sau sa le stergem. Daca aveti întrebari în legatura cu aceasta politica de confidentialitate, va rugam sa ni le adresati prin email la adresele mentionate in pagina Contact.
Datele personale colectate sunt utilizate de SC Ana Business Services SRL exclusiv pentru indeplinirea obligatiilor sale contractuale fata de turisti, pentru emiterea facturilor, voucherelor, a notificarilor catre unitatile hoteliere, alti tour-operatori, ambasade sau companii de asigurare, numai daca serviciile achizitionate de clienti impun acest lucru. Ana Tour & Travel - Ana Business Services SRL, nu divulga altor terte persoane datele personale in alte scopuri decat cele mentionate mai sus.
 
Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Ana Tour & Travel - Ana Business Services SRL, va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre dvs.
Conform Legii nr. 677/2001, dvs. beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
 
Dezvaluirea informatiilor personale
Vom dezvalui datele dumneavoastra personale unor terte parti asa cum este descris mai sus în aceasta politica de confidentialitate. De asemenea, vom dezvalui datele dumneavoastra personale în cazul în care legea ne-o cere sau daca suntem ferm convinsi ca este absolut necesar pentru a respecta legea, a coopera cu autoritatile sau a proteja drepturile juridice ale Ana Tour & Travel - Ana Business Services SRL.
 
Securitate
Ana Tour & Travel - Ana Business Services SRL se preocupa sa ofere o pretectie ridicata a datelor personale salvate pe sistemele propri. Va rugam sa fiti constienti totusi ca nici o informatie transmisa via Internet nu este în totalitate sigura. Ar trebui, deci, sa aveti grija atunci când înregistrati date personale online. Noi luam masuri rezonabile pentru a va asigura securitatea informatiilor din momentul în care le primim. Paginile noastre web (mentionate mai sus),  la fel ca majoritatea site-urilor web de acest gen, nu utilizeaza criptarea prin protocolul SSL (https) pentru navigarea obisnuita. Ana Tour & Travel - Ana Business Services SRL,  utilizeaza protocolul de criptare SSL pentru pagina de confirmare a platii cu cardul, inainte ca aceasta confirmare sa fie trimisa spre procesare catre Romcard. Ana Tour & Travel - Ana Business Services SRL nu primeste si stocheaza date legate de cardurile clientilor, acestea fiind trimise exclusiv catre Romcard prin sistemul 3D Secure. Pentru mai multe informatii legate de 3D Secure oferite de Romcard, accesati pagina acestora.
 
Link-uri catre alte web site-uri
Paginile noastre web (mentionate mai sus) pot include link-uri catre alte web site-uri a caror politica de confidentialitate difera de cea a Ana Tour & Travel - Ana Business Services SRL. Daca trimiteti date personale catre oricare dintre aceste site-uri, informatiile dumneavoastra cad sub incidenta declaratiei lor de confidentialitate. Declaratia de confidentialitate a Ana Tour & Travel - Ana Business Services SRL nu se aplica informatiilor pe care le trimiteti pe acele site-uri. Va încurajam sa cititi cu atentie politica de confidentialitate a oricarui web site pe care îl vizitati.
 
Cookie-urile
Paginile noastre web (mentionate mai sus) nu folosesc cookies-uri.
 
Colectarea de date cu caracter personal
Ana Tour & Travel - Ana Business Services SRL  poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.
Formularele de inregistrare comanda si inregistrare cerere de oferta prezentate pe site solicita informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta precum si informatii necesare pentru efectuarea rezervarilor hoteliere si emiterea biletelor de avion.
Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:
- Pentru a livra serviciile si produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat.
- Pentru a factura, a corespondenta, a incheia contracte si anexe la contracte, pentru a emite documente de calatori, a efectua plati, returnari.
 
Newslettere
Utilizatorii care s-au abonat la newsletterele trimise de catre Ana Tour & Travel - Ana Business Services SRL se pot dezabona prin click pe link-ul de dezabonare trimis odata cu newsletterul.
 
Probleme sau întrebări
Orice probleme legate de siturile noastre vor fi luate în serios şi vom încerca să le rezolvam. Pentru orice alte întrebari legate de politica noastră de securitate a datelor, sau dacă aveţi probleme sau reclamaţii, vă rugăm să ne contactaţi.
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa noastra specificata in pagina de Contact.
 
Membru ANAT Contacteaza un agent
*Nume :
*Prenume :
*Telefon :
*Email :
Comentarii :
* - sunt obligatorii
Telefoane:
0767.362.018 - Cosmote
0726.341.712 – Vodafone

E-mail: rezervari@analastminute.ro